perjantai 17. helmikuuta 2012

Sataset paukkuu

Sataset tosiaan paukkui, mutta ei nyt ihan lähiaikojen sisällä. Viime viikonloppuna kuitenkin sain pari päivää vedettyä treeniä tavoitteen mukaisesti.

Ensin lauantaina aamupäivällä kiipesin suksille ja kävin luistattelemassa vapaalla 50 kilometriä tasan kolmeen tuntiin. Iltapäivällä oli ruokailun jälkeen pyörän vuoro ja crossarilenkille kertyi mittaa 50km ja tasan 2 tuntia. Launantain saldoksi kertyi tavoiteltu matka, eli 100 km lihasvoimalla.

Sunnuntai noudatti hyvin samoja kuvioita kuin lauantaikin. Lajit vaihtoivat vain paikkaa ja aamu alkoi crossarilenkillä. Rauhallinen lenkki kerrytti kilometrejä 70 ja aikaa paloi 2h 45min. Iltapäivällä sitten vielä suksille ja Aulangon valaistua lenkkiä kiertelin 30 km edestä tasan kahteen tuntiin. Lumisade hidasti luistoa kummasti. Tavoite täyttyi silti myös sunnuntain osalta, eli 100 km lihavoimalla.

Tiivistettynä:
La ap: hiihto 50km / 3h
La ip: pyörä 50km / 2h
Su ap: pyörä 70km / 2h 45min
Su ip: hiihto 30km / 2h

Yhteensä: 200km / 9,5 (kaloreita paloi hirmuisesti)

Lenkit tuli tehtyä hieman puskista ja vielä varsin kehnolla valmistautumisella. Jokaisella neljällä lenkillä oli mukana 0,5l Gutzyn urheilujuomaa. Ruokaa mukana ei ollut ja tarkoitus olikin hieman ravistella kehoa käyttämään rasvoja energianlähteenä. Lenkeillä voimia riitti kaikinpuolin hyvin ja nälkäkään ei jostain syystä päässyt yllättämään. Peruskunto alkaa näin ollen olla sillä tasolla, jotta aletaan olla valmiina kevään fillaripainotukseen ja kisakunnon metsästykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen