tiistai 18. lokakuuta 2011

Uusi kausi on alkanut

Se on sitten siirtymäkausi pidetty ja uusi kausi on ollut jo kolme päivää käynnissä. Maastopyöriä kun ei tallissa enää ole, niin pari lenkkiä on tullut survottua crossarilla. Aulangon mäet ovat tulleet entistä tutummiksi, koska lenkkien laatu on ollut enemmänkin mallia lyhyttä ja napakkaa. Harjoittelu on hyvin pitkälle tätä, mitä vuosijaksotuksestani olen joskus aikaisemmin avautunut. Tästä klikkaamalla pääsee pitempään tekstiin (löytyy myös tuolta vasemmalta harjoitusfilosioista).Niin se vain lepo tekee ihmeitä. Tänään muun muassa tuli hankittua PS3, joten koville pakkasjaksoille on sitten töiden jälkeen tekemistä. Eihän tuota muuten, mutta kyllä nyt velimies pitää Fifassa pöllyttää, kun ei pyörällä uskaltaudu minua haastamaan. ;)

1 kommentti:

  1. Velimies kuittaa, mutta protestoi, kun harjoittelumahdollisuudet ovat mm. kummityttösi johdosta paljon rajallisemmat kuin sinulla ;)
    Mutta eihän siinä, pitää keskittää harjoitukset näihin ilta-aikoihin. No niin... pitääkin lopetella, ManU-Fulham on juuri alkamassa.......

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen