torstai 22. syyskuuta 2011

Cyclocross SM-kisarata 2011/2012

Kävin tänään flunssan jälkimainingeissa tutustumassa Keinukallion crossin SM-kisarataan. 9 päivän ajamattomuus ja suoraan autosta leikkimielisen kisan viivalle pisti kehon aika kovaan testiin.

Pari kierrosta piti seurailla missä reitti menee ja sen jälkeen lisäsin vauhtia sen verran, mitä tuon ajotauon jälkeen oli mahdollista pistää peliin. Tuntuipa vaikialta ja rata liukkaalta! Rata on älyttömän nopea ja täällä myös peesamisesta saa hyötyä. Juoksuosuudet ovat varsin lyhyitä ja niillä ei tule pahemmin olemaan vaikutusta pyöräilyvauhtiin. Tulossa on hyvin mielenkiintoinen SM-kisa viikon kuluttua. Pitää muistaa, etä tämänkin radan luonne tulee osittain muuttumaan, kunhan saadaan kunnolla ajajia viivalle; varsinkin ruohikkopätkät alkavat tuntua todelliselta crossilta, jos sateet jatkuvat vilkkaina kisapäivään saakka. Ei muuta, kuin kaikki rohkeasti mukaan, hienot kisat on tulossa!

Ajoin radan myös kypäräkameralla ja kohtapuoliin tänne tulee video siitä.

Tässä radasta traileri:


Kuinka itse kilpailussa kävikään, sen voit lukea täältä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos videosta. Tästä on iloa myös katselijalle, joka funtsii hyviä kamerakulmia :)

    VastaaPoista
  2. Eipä mitään! Hienoa, jos videosta on jonnekin päin hyötyä. Luulen, että huomenna sunnuntaina on tuskaisia ilmeitä kuvattavana. :)

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen