keskiviikko 10. elokuuta 2011

Viikkokisaputki osa 2. KOH-I-NOOR -ajot 10.08.2011

Huh! Olipas tiukkaa vääntöä Ahvenistolla tänään.

Ei mennyt valmistautuminen tänään ihan putkeen, kun kisat alkoivat klo 18:30. Olin kisapaikalla klo 18:10, kun huomasin, että olin ottanut väärät ajokengät mukaan matkaan. Crossarissa oli kiinni maantiepolkimet ja minulla mukana ainoastaan maantiekengät. Noh, nopea soitto vaimolle, joka lähti roudaamaan fillarilla oikeita ajokenkiä minulle. Itse tykittelin sitten nopeusrajoitusten mukaisesti Mondeolla vastapalloon. Ehdin kuin ehdinkin ajoissa ja Fordilla tehty lämmittely sai tänään riittää. Eilinen Keinukallion maastokisa tuntui vielä painavan jonkin verran jaloissa.

Kisan koostui kahdesta osasta. Ensin ajettiin soolona kelloa vastaan yksi kierros moottorirataa. Toinen osa koostui tältä vuodelta tutusta tyylistä, eli kärki ajoi 45min + yhden kierroksen. Tempokierroksen sain ajettua ilman lämmittelyä juuri ja juuri kärkiaikaan. Aika oli 3:57 ja jotain. Chebicin Timmerbacka jäi vain reilut puoli sekuntia.

Maantiellä oli sitten vääntämistä tosissaan, kun yhtä-äkkiä olin irti kahden Chebicin ajajan kanssa (Timmerbacka ja Niemi). Pojat siinä revittelivät vuoronperään irti ja koettivat kuumottaa minulta jalkoja alta. Omissa pienissä nykäisyissä jäin aina ilman apuvoimia, joten tiesin, että illasta tulee vielä vaikea. Siellä sitten säädeltiin menemään, välillä alle kahtakymppiä ja välillä reilua kuuttakymppiä. Vikalla kiekalla olin sitten Timmerbackan kanssa kahdestaan loppunousussa ja pääsin siinä kuittaamaan voiton muutaman kymmenen metrin erolla. Viikkokisaputki meni siis tällä viikolla hienosti. Voitot 2/2.

2 kommenttia:

  1. Ja viikonloppuna vielä Korson XC:n voitto ?

    VastaaPoista
  2. Moro Sami!

    Korso jää kyllä tältä kertaa väliin. 5 mk-tason treeniä samalle viikolle alkaa olla minulle liikaa. :)

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen