torstai 11. elokuuta 2011

Kuntokajakki, Lettmann Streamliner S

Hip hei! Pyöräilijä päätti, että nyt aletaan pitämään myös ylävartalo kunnossa. Mikäpäs olisi siihen parempi kesälajivalinta kuin melonta!

Alkoi armoton kajakkikuume. Piti löytää nopea, kohtalaisen tukeva, edullinen ja erityisesti minun näköinen kuntokajakki. Eräkettu Oy:stä Nokialta tällainen peli sitten löytyi! Lettmann Streamliner S, strategiset mitat 520/52 ja 19 kg. Kiitos Eräketun Timolle loistavasta palvelusta!
Komea ja nopea kajakki tosiaan! Jopa meikäläinen narukäsineni pääsin vauhdin hurmaan tänään heti ensituntuman jälkeen. Streamliner S on sopivan tukeva, melonta-asento sopivan napakka. Tällä vedetään vielä vauhdikasta lenkkiä tämän vuoden puolella!
Vaikka en tänään ehtinyt vesille kuin tunniksi, niin meno parani jatkuvasti. Luottamus kajakkiin kasvoi ja uskalsin taiteilla jo erinäköisiä koukeroita melko rennosti.
Lopulta kaikki sujui kuin tanssi (ainakin maalla)
Ensituntuman mukaan eriomainen kuntokajakki urheilijoille, jotka haluavat laajentaa lajivalikoimaansa. Katsellaan, että milloin uskaltaudun Streamlinerin kanssa eskimotreeneihin. Sieltä tehdään sitten videopätkääkin.

2 kommenttia:

  1. Melonta olisi mielenkiintoinen lisä omaankin lajivalikoimaan. Ainakin V-koskella vesistöjä riittäisi melottavaksi. Onko sulla kajakille joku "tallipaikka" vai missä sitä säilöt?

    VastaaPoista
  2. Hienolta laji ainakin tässä vaiheessa tuntuu ja eihän tässä muuta ole kuin oppimista edessä päin. Seuroilla on hyviä tallipaikkoja tarjolla pientä korvausta vastaan talvea ajatellen.

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen