torstai 28. heinäkuuta 2011

KOH-I-NOOR moottorirata-ajot 27.7.2011

Eilen oli taas tiukat maantiekisat Ahveniston moottoriradalla. Kisaajia mukana oli 13 henkeä, joten onneksi tapahtumaan ilmestyy edes jonkin verran porukkaa! Kisamatka muodostuu kisassa tyylillä 45min + 1 kierros. Eilen ehdin juuri ja juuri ajamaan 12 kierrosta, koska 10 kierroksen täyttyessä kello oli mäen päällä 43 min ja jotain.

Kesäkuussa samoissa ajoissa pääsin ajamaan Olli Teivaalan kanssa suuren osan kisasta, eilen pääosa matkasta tuli vedettyä itsestään keulilla. Alussa lähdettiin reippaammalla mäkivauhdilla Roope Nurmen kanssa porukasta irti ja näyttikin siltä, että maaliin ajetaan parijonossa. Vetovuoroja tein ehkä hitusen enemmän, mutta arvelin, että parin viimeisen kierroksen nousuissa saisin tarittavan eron vedettyä voittoa ajatellen. Tilanne kuitenkin lopulta ratkesi jo aikaisemmin, kun Roopelta tipahteli ketjut noin kuudennella ratakierroksella radan tiukimmassa nousussa. Jatkoin itse samaa tahtia eteenpäin ja pääsin pokkaamaan 12 ratakierroksen kisan voiton ajalla 52:31. Ajoin lähes 50 sekuntia hiljempaa kuin kesäkuun kisassa, joten ihan lennossa ei kunto näytä juuri nyt olevan. Ehkäpä tiistain 100 km maantie pk-lenkki skootterin peesi-pätkineen oli tälle kunnolle hieman liikaa.

On muuten pieni pinnallapysymiskuume päällä tällä hetkellä. Hämeenlinnan seudulta saa tarjoilla kalastukseen soveluvia edullisia veneitä (kajakista pulpettiveneisiin).. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen