sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Maastopyörä nro 2. Focus Red Skin 1.0

Kauden 2011 kalusto on nyt kasassa. Viimeisenä fillarina esittelyyn pääsee etujousitettu 29er, Focus Red Skin 1.0. Fillari on alumiinirunkoinen 29 tuumaisilla vanteilla oleva jäykkäperäinen maastopyörä. Kiitoksia Polkupyöräetapille myös tästä pyörästä!3 kommenttia:

 1. Toivottavasti jatkossa kerrot vähän vertailua 29er ja 26" täysjouston välillä. Kiinnostaa lähinnä, että onko 29er niin hyvä, kun jotkut antavat ymmärtää tai missä olosuhteissa se voittaa perinteisen 26":n ja missä on taas toisinpäin. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitkä välitykset tässä uusimmassa on? Kun näyttää olevan 2x10.

  VastaaPoista
 2. Oletko kisannut vielä 29er:lla? Olisi mukava kuulla kisakuskin mietteitä 29er:n ja täysjouston eroista Suomen maastoissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitti kommenteista! Valitettavasti en ole vieläkään ehtinyt 29erillä maastokisoihin..

  Ehkäpä tämä valinta johtuu edelleen mielessäni olevasta ajatuksesta, että perinteisessä Suomi-maastossa = kivikot ja juurakot vaativat siellä paljon ajaessa täysjoustopyörän. Olen vähän pettynyt itseeni, että todellisia kellotuksia ja vertailuja en ole vieläkään ehtinyt tekemään.

  VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen