maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet tuulet

Jahas, se on sitten vuosi vaihtunut taas. Näin ainakin minulle kerrottiin, vaikka en ollut ihan perillä, että alkoiko nyt vuosi 2011 vai 2012. Viisaammat kertovat, että ensimmäinen vaihtoehto on se oikea. Sillä siis mennään!

Tämä vuosi on alkanut muutosten ilmapiirissä. Lähiviikkojen aikana ehkäpä tännekin selviää, mitä näillä muutoksilla tarkoitan. Tässä vaiheessa voinen sanoa jo sen verran, että juuri nyt näyttää siltä, että nykypäivän työelämässä alati tapahtuvat muutokset voivat joskus toimia hyvin myös yksittäisen virkamiehen näkökulmasta.

Onhan tämän vuoden puolelle mahtunut jo pari hyvää treenipäivääkin. Vuoden ensimmäisenä päivänä lauantaina harjoitustunteja kertyi reilut 3,5. Aamupäivällä oli ohjelmassa vaparihiihtoa pari tuntia/30km ja iltapäivällä uskallauduin juosten kaupungin kuntosalille. Kuntosalilla kävin läpi kaikkia lihasryhmiä (pl. jalat) ilman palautuksia, joka mahdollisti myös salitunnilla keskisykkeen pysymisen urheilullisissa luvuissa. Treenipäivän kruunasi tietenkin salilta juoksu kotiin. Kaiken kaikkiaan päivän saldoksi tuli siis vajaa nelisen tuntia treeniä, ja kaikki vieläpä noin 140 keskisykkeillä.

Kisa-auto VW Vento kävi tänään taas jokavuotisessa neuvolassa ja läpihän se taas hulahti. Huomauttamista oli ainoastaan rekisterikilven valossa, joka oli sammunut. Jäätävä suoritus reilut 318 tKm palvelleelta nelipyöräiseltä.

Juuri nyt näyttää siltä, että tästä vuodesta saattaa tulee ihan mukava vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen