lauantai 19. kesäkuuta 2010

Taka- ja etupakkia

Miksi mennä yhteen suuntaan, kun voi mennä samalla toiseenkin? Näin siis on nyt, kun toinen projekti etenee hienosti, mutta toisessa on sitten hieman mutkia matkassa.

Jos aloitetaan kehnommista uutisista, niin edellisen kisaviikonlopun lopputuotteena totesin, että takajarrun jarrupalat olivat 110 % loppuunkuluneet! Kulutuspintaa ei ollut jäljellä toisessa palassa yhtään ja jarrupalan "pinnikin" oli osallistunut jarrutustehtäviin. Näin ollen Tahkolle suunnittelut treenit kokivat suuren kolauksen jo tässä vaiheessa, koska minulla ei ole juuri nyt maasturia käytössä. Täällä Joensuussa on varsin kehnot mahdollisuudet saada speciaaliosia nopeasti itselle, ja näin kävi myös jarrupalojen kanssa. Toivotaan, että eräs helsinkiläinen pyöräliike lähettää palat nopeasti tänne, niin pääsen ajamaan edes pari lenkkiä ennen Tahko-viikonloppua.

No mutta.. ei niin huonoa, etteikö jotain hyvääkin. Tänään nimittäin se kauan odotettamani tapahtuma sitten vihdoin tapahtui ja sain oman tempopyörän alleni. Ensimmäiset kilometrit on jo testiajettu ja ihan hyvältä sekä nopealta tuntuu. Pitääpä tästä laitteesta, ajokokemuksista ja treeneistä palata blogiteksteinä asiaan jatkossa, kunhan saan vain nuo alkusäädöt fillarissa kohdilleen. Paritempon SM-kisaan en tällä aikataululla fillarin kanssa ehdi itseäni kuntoon saamaan, mutta syksyllä on tarkoitus osallistua SM Tempoon Hämeenlinnassa. No juu, ja onhan tuolla työelämässä tapahtumassa myös pientä kehitystä, koska ensi maanantaista lähtien minulla on edessä hieman haasteellisempia työtehtäviä. Näin ollen töissä kaavailemani "palkanlaskijan pakinat"-blogi jää toteuttamatta, koska voi olla, ettei niihin tehtäviin tarvitse ainakaan hetkeen palailla. :)

Kisakalenteria silmäillen tässä on viikon verran aikaa Sulkavan maantie SM-kisaan ja siitä on sitten viikko Tahkolle. Sulkavalla matkaa ja mäkeä riittää, joten hieman jännittää, mitä tuosta reissusta seuraa. Onneksi on hyvä tiimi kasassa, joten eiköhän me Picaron miesten kanssa jotain kisassa kehitetä. Osallistujalistassa näkyy myös parin suomalaisen ammattilaisen nimet, joten vauhtiakin on kisassa luvassa. Maastopuolella huhut kertovat, että Tahkolla saatan päästä vähän speciaalihommiin, mutta se jää nähtäväksi, että toteutuuko tämä mystinen juttu. Mielenkiinnolla odottelen Tahkon kisaa useammaltakin kantilta; saa nähdä kestääkö kroppa 60km vauhdikkaamman läpäisyn, nouseeko haastajajoukkueita joukkuekilpailuun ja kuinka mahtaa sunnuntain ylämäkikisa kulkea lauantain tykittelyjen jälkeen. Toivotaan, että saan jarrun nopeasti iskuun, ja viimeistelytreenit päälle ajoissa.

Säät suosii ja kesäkin näyttää vihdoin taas olevan tuloillaan, joten ei muuta kuin kaikki pyörien selkään ja nauttimaan maailman hienoimmasta urheilulajista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen