maanantai 28. joulukuuta 2009

Osa 3

Noniin se on joulut taas vietetty ja arki on alkanut. Korvienväliäkin pääsi tuulettamaan hieman gradun paineista ja tästä on mukava jatkaa myös opiskelua eteenpäin.

Pyöräpaketit oli aika vähissä aattoiltana; ehkäpä pukki vei ne jollekin vielä enemmän tarvitsevalle, kuka tietää.. Toinen tavoite, eli ruokapuoli oli kuitenkin kunnossa ja nyt riittää varmasti vararavintoa pitkälle ensivuoden puolelle. Harmittavasti lumitilanne täällä Joensuussa ei ole aivan Etelä-Savon tasolla ja kunnon hiihtohommiin pääsemiseen pitää odottaa vielä hieman lisää lunta.

"Johan on aikoihin ajettu" nytkähti kuitenkin taas hieman eteenpäin, kun pääosasto saatiin joulun aikana kuntoon:


Meikäläisestä on tulossa tempopuolelle varmaan aikamoinen joulukuusi, kun värimaailma tullee olemaan melko kirjavaa.. mutta mikäs sen mukavempaa!

2 kommenttia:

  1. Nyt ei meikäläisiä ainakaan potasta erota. Sattu pbk:ssa oleen halvennuksessa samanmoinen, nii pitihän se hommata. Alkaa omakin piilevä tempointo nousta esille. Taitaa kyllä tuo tempobudjetti olla tuota myöten tyhjennetty. Haaveena on levy joskus kesällä, jos rahatilanne antaa myöden. Tempopyörä ei kuulemma tänne kämppään enää mahu.

    VastaaPoista
  2. Vai että samanlainen kypäräkin muiden ajokamojen lisäksi.. No, jospa meidät tunnistaa sitten tempopyörästä ainakin. Saa nähdä minkälainen peli alle tässä vielä tulee..
    Ps. aina kämppään vielä yks pyörä mahtuu! :)

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen