maanantai 9. marraskuuta 2009

Projekti: Johan on aikoihin ajettu, osa 1.

Noniin,

Nyt päästään vihdoin asiaan. Tempoiluprojektin ensimmäinen osa alkaa varmaan olla julkaistavissa, koska tuleva kausikin lähestyy huimaa vauhtia. Eihän tässä ole kuin lyhyt talvi välissä ja sitten taas kisat kutsuvat!

Johan on aikoihin ajettu- projektin ensimmäinen tärkeä tekijä on tässä:No etukiekkohan se siinä möllöttelee. Jotkut aktiivisesti lajia seuraavat saattavat tunnistaakin kiekon alkuperän.. Alkuperä ja kyseisellä kiekolla ajetut tulokset ehkäpä sopivat myös todisteeksi siitä, että ylläolevalla kapistuksella ei pitäisi pahemmin tulla takkiin muihin nähden; ainakaan kaluston osalta. Valinta oli kiekoksi oli melko helppo, koska tällä hetkellä suurimpana valintaperusteena kalustolle joudun käyttämään oletettavaa hinta-/laatusuhdetta. Eli toisin sanoen kovinkaan montaa euroa en suostu maksamaan per säästetty sekunti tässä hommassa.

Eli tältäosin ollaan ainakin omien pikku koipien ja vielä pienempien keuhkojen osalta omillaan, ja hyvä niin!

Saa nähdä kuinka äijän käy ja ehdinkö tätä testaamaan paikallisella (ylimittaisella) 10-tempo paikalla Iiksenportilla. Valitettavasti paikallinen temporeitti on reitiltään kolmio ja tästä syystä reitti on erittäin herkkä tuulelle. Tuulen suuri vaikutus vaikeuttaa kaluston vaikutuksen arvioimista itse suoritukseen. Noh, mutta ensi keväänä luulisi viimeistään olevan sitä aikaa tarvittaviin testisessioihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen