sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Halloween ajot / Night ride 2009

Lauantaina 31.10. päätettiin järjestää Mikkeliin pyhäinpäivän kunniaksi pieni ilta-/ yöajelu metsäpoluilla valojen kanssa.

Tähän, heti Tahkon jälkeen Suomen toiseksi suurimpaan maastopyöräilytapahtumaan otti osaa kokonaista kolme urhoollista mikkeliläistä tai lähes mikkeliläistä "ajokoiraa" maastureineen. Etukäteen toivottu (ja maaston kuivattava) pikkupakkanen kiristyi lähtöhetkeen jo -8 pakkasasteeseen. Kylmää kyytiä oli näin tiedossa..

Reittipäällikkönä toimi Henkka alias Cujo ja vauhti olikin cujomaiseen tyyliin rennon räväkkä heti alusta lähtien. Reitti eteni niin, että satamasta suunnistettiin kohti Rokkalan takametsiä. Sieltä jatkettiin pätkä mäntyniemen lenkkiä, jota pitkin päästiin Kalevankankaan kautta Tuskuun. Sieltä matka jatkui Lehmuskylän, Urpolan, Laajalammen kautta viimeisille maastopätkille Tuukkalaan ja Moisioon. Ylämäkiäkään ei reitillä pyritty kiertämään ja pari mukavaa teknisempääkin pätkää oli reitille osunut. Kaupunkiin ehdittiin takaisin klo 23.20 ja ukot oli siinä vaiheessa jo sen verran lämpöhakuisia, että päätettiin jatkaa ajelua sitten vuoden päästä. :) Matkaa reitille taidettiin saada noin 45km.

Mukaavaahan tuo metsässä ajelu on ja ainakin itse tykkään tällaisista hieman oudoista päähänpistoista urheilun saralla. Kesän jälkeen vain tuo oma pakkaskestävyys pyörälenkille ei ollut erityisen kohdillaan ja omat valotkin alkoi hiipua jo alle kahden tunnin ajon jälkeen. Onneksi meillä oli mukana valomestari Mikko, jonka valonheittimien avulla näki trailia reilusti, vaikka omia valoja ei olisi mukana ollutkaan.

Nyt vain pitää toivoa, että tässä säilytään terveenä ja lenkkikelit pysyvät yhtä loistavina, mitä oli lauantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen