lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ajankohtaiset huhtikuun alusta - välityksiä ja laiskottelua

Voi voi, kun meinaa tämä bloggailu jäädä vähille! Olisi paljon aiheita, joista mielisi kirjoittaa, mutta ajan löytäminen näyttää olevan todella haasteellista.

Sinällään treenipuolelta ei ole pahemmin kerrottavaa. Parin lomaviikon jälkeen tapahtunut töihinpaluu tämän viikon maanantaina romahdutti treenimääriä aika reilusti. Vähän tuntuu siltä, että töiden jälkeen on aika pieni momentum (ajallisesti ja henkisesti) lähteä lenkille. Jos tuon hetken missaa, niin sen päivän treenit jäävät väliin. Arjessa on niin paljon muitakin asioita, joita on syytä tehdä ja saada valmiiksi.

Suomen maantiecup alkoi tänään Turussa, en ollut itse mukana. Kuluneella viikolla kävin ajamassa kauden ensimmäisen vk-ajon paikallisella Rastilan kymppitemporeitillä. Ajoin lenkin nappularenkaisella crossarilla. Olen kymppitempossa ajallisesti noin minuutin tai kaksi perässä viime vuotta. Paljon on siis tehtävää, ennen kuin kisat toukokuussa koittavat.

Huhut kertovat, että maastopyörärintamalla olisin saamassa lähiaikoina lisää täydennystä. Jännityksellä odotan, että millainen pyörä Roselta on nyt tulossa. DR Z täpäri on ollut todella mahtavan tuntuinen pyörä. Fillari-lehdessä muuten puhuttiin 29er pyörien välityksistä. Jossain jutussa taidettiin mainita, että eturattaina 36/24 sopisivat kovajalkaiselle kuskille. Itselläni täpärissä on XTR:n 42/30 rattaat ja tuntuvat ainakin minun rimppakintuille olevan ihan kohdallaan.
 Aulangon mäet nousivat talvikelissä isolla lehdelle ylös, joten en ainakaan pienempää settiä kaipaa. Kesällä 2012 minulla oli MR Big -pyörässä edessä 44/33 ja ne olivat kaikissa kisoissa kohdallaan.

Hämeenlinnassa on tänään sadellut oikeastaan koko päivän vettä. Lumiin vesisade ei ole kuitenkaan pahemmin vaikuttanut ja kevät junnaa paikallaan. Toivottavasti tiet ovat huomenna sunnuntaina kuivat ja pääsisin ajamaan edes jonkinlaisen pk-lenkin. Tänään treeni jäi 2km/10min treeniksi maasturilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen