keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Joulukuun treenit - 900km fillaria

Hyvää vuotta 2012 kaikille tätä blogia seuraaville!

Niin se vain on vuosi vierähtänyt. Aika menee aivan mielettömän nopeasti! Talvea ei ole näkynyt ja varsinkaan hiihtokeleistä ei ole täällä Hämeessä ollut tietoakaan. Treenien puolesta joulukuu meni pääosin pyörän päällä. Kuun puoliväliin tuli hieman pitempi tauko kaikesta liikunnasta, mutta sain kuin sainkin kerättyä välipäivinä mukavasti ajokilometrejä.

Kaikkiaan joulukuun pyöräilyä lenkkimielessä kertyi 900km. Nuo kilsat ovat muuten minulle harvinaisen hyvä määrä. Täällä kovasti toivotaan, että ajamisesta on apua tulevan kesän fillarikoitoksissa. Juoksua tuli selkeästi vähemmän kuin marraskuussa ja kuntopiireistäkin osasin luistaa aika tehokkaasti. Joulun aika kului Mikkelin tienoilla ja varsinkin Vanhanmäen seutua tuli ajettua oikein urakalla. Säät suosivat melko mukavasti, vaikka pari liukkaampaakin päivää crossarille oli tarjolla.

Väisälänsaari Hirvensalmella oli aivan sulana. Vuosi sitten tuosta ajaessa olisi varmasti näkynyt muutamia pilkkimiehiä ja moottorikelkan jälkiä.
Talviset aurinkoiset päivät oli aivan mielettömiä lenkkipäiviä! Vanhanmäentiellä oli hetkittäin mukavan pehmeä lumipeite. Ajaminen kaikkiaan tuollaisella pohjalla on nautinnollista.
Jokaisen Mikkelissä maastopyöräillen kovaan kuntoon haluavalle Urpolan 10km lenkki on varmasti tuttuakin tutumpi. Myrsytuulet olivat tehneet täällä jonkin verran tuhoja ja ainakin valaistus oli hetken korjattavana.

Mitäpä sitten muuta? Tiimi on tosiaan vaihtunut ja vaihdoin samalla seuran hieman lähemmäksi ja maastopyöräilijälle luontevampaan vaihtoehtoon - Hypyyn. Odotan innolla toimivaa yhteistyötä uuden seuran ja kisatiimin kanssa!

Vuoden 2011 tilinpäätös on tulossa myöhemmin. Se on oiva paikka muistella, kuinka vuosi vierähti ja mitä siitä jäi käteen. Samoin vuoden 2012 kiemurat aiheuttavat jo mukavaa jännitystä mahanpohjalle. Tiedättekö jo, että millä fillareilla sitä ensi kaudella tämä mies ajelee? Nopeaa peliä on alla varmasti, sitten on meno enää ukosta kiinni. Entäpä Tahkolla, mennäänkö kierros, kaksi vai kolme rundia - mitäpä luulette?

3 kommenttia:

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen