perjantai 19. marraskuuta 2010

Lomille lompsis!

Vihdoinkin töiden paiskiminen on tullut siihen tulokseen, että Madeiran lomaviikko on ansaitusti edessä. Seuraava viikko meneekin mitä luultavimmin jyrkkiä mäkiä ihmetellessä. Pyörä jää suosiolla Suomeen ja uskon, että jalkapelilläkin treeniä ja kokomuksia on luvassa ihan tarpeeksi.

Jaakko oli jo edelliseen viestiin kommentoinut kirjoitusideoita jatkoa ajatellen; kiitos niistä. Pitää avautua tuosta treenipuolesta blogitekstin muodossa lähiaikoina. Kalustopuolellekin tietenkin pienet (ja miksei suuremmatkin) muutokset aina kiinnostavat ja olen tässä vakavasti harkinnut ainakin maasturin ja crossarin myymistä. Pitää lomaviikolla asiaa ehkä pohtia hieman pidemmälle ja katsellaan sitten, että ilmestyvätkö Koncept ja Cross Pro johonkin myyntiin.

Joensuussa lunta on tullut jo sen verran mukavasti, että hiihtomahdollisuus on jo luultavasti olemassa. Itse en ole vielä laduille tai baanoille ehtinyt, mutta tuokin asia selviää reilun viikon päästä, jolloin Suomessa tulee taas vaikutettua. Nyt on kipaistava tekemään viimeiset pakkaamiset ja sitten ei muuta kuin sunnuntaiaamuna Finnairin nokka suuntaa kohti etelää!

2 kommenttia:

  1. Letkeää reissua, itse palasin juuri muutama päivä sitten Madeiralta, tuolla bloggerissa muutamat kuvat reissusta jos kiinnostaa käydä kurkistamasssa: http://jukka-blogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hienolta näyttää ja pitääpäs pari paikkaa painaa jo tässä vaiheessa mieleen.

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen