torstai 23. syyskuuta 2010

Syysterveiset, enää kaksi kisaa jäljellä

Hyvää alkanutta syksyä vain kaikille!

Säiden puolesta ulkoilemaan ei ole tänä syksynä erityisesti tehnyt mieli, ja vettä on välillä tullut oikein urakalla. Myös vauhdilla pimenevät illat on jotenkin kesäurheilijoille usein myrkkyä ja näin on asian laita myös minun kohdalla. Onneksi treenifiilis muutoin on ollut ihan kohdallaan. Lenkillä on tullut käytyä aina, kun työkiireet vaan on antaneet siihen mahdollisuuden. Valitettavasti viimeinen viikko on mennyt tässä sairastellessa ja väliin jäivät muun muassa Tähtisadeajot Nyrölässä. Olisin kovasti halunnut kisaan mukaan, koska kunto Luoston jälkeen tuntui ihan hyvältä ja muutenkin pitempi kisa viime viikonloppuna olisi ollut hyvää treeniä kohti loppusyksyn kahta viimeistä kisaa.

Ensimmäinen kisa näistä kahdesta on edessä tulevana sunnuntaina Tampereella tai oikeammin kai Ylöjärvellä. Siellä ajetaan perinteinen Pirkan MTB-marathon, joten napakoita ylämäkiä ja kovien tamperelaisten pyöräilijöiden treenipolkuja päästään tahkoamaan. Viime vuodelta minulla ei ole erityisen hyvät muistot tästä kisasta, koska olin jo niin syyskunnossa, kun ihminen voi ikinä olla. Tänä vuonna odotukset eivät tosin paljon ole valoisammat, koska nyt on mennyt jo täysi viikko ilman yhtään lenkkiä! Kylmiltään kisaan meneminen on aina vähän niin ja näin, joten voi olla, että sunnuntai toimii enemminkin lämmittelynä kauden kahdelle viimeiselle viikolle.

Tämä kaksiviikkoinen huipentuu sitten 10.10.2010, kun edessä on yksi kauden ehdottomista päätavoitteista, eli Cyclocrossin SM-kisat. Niihin karkeiloihin olen muuttanut valmistautumistani melko paljon edellisiin kausiin verrattuna, joten saa nähdä, onko nykyinen tapa sitten sen parempi. Fillaripuolella cyclokisoihin olisi hieman parantamisen varaa, kun nykyisessä pyörässä on esimerkiksi turhan reilut eturattaat ja jarrujen kanssa pientä tehottomuutta. Näillä näkymin sillä kuitenkin kisaan lähdetään, ellei tässä sitten keksitä jotain ihmeellistä viimeisen kahden viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen