tiistai 22. syyskuuta 2009

Tampere XCM, XCO-kokonaiscup

Näin se mieli muuttuu ja onhan se lähdettävä vielä maastokauden päättävään Tampereen maratoniin mukaan. Saa nähdä, kuinka jalat on palautuneet pienistä hölkkäharjoituksista ja onko minusta vielä pyöräilijäksi tänä syksynä.

Cupissa tilanne on XCM:n osalta niin kutkuttavassa vaiheessa, että pienetkin onnistumiset ja epäonnistumiset viimeisessä koitoksessa saattavat vaikuttaa loppupisteisiin hyvin merkittävästi. Toivotaan, että kaikki kisaajat pääsevät kunnialla reitin lävitse, eivätkä ainakaan kalustorikot yms. pääse vaikuttamaan urheilulliseen lopputulokseen. Tampereella nähdään!

XCO-kokonaiskilpailu päättyi osaltani hienosti ja tasaiset ajot johtivat kokonaiscupin voittoon. Tämä oli mukava meriitti omiin saavutuksiini maastopyöräilijänä ja tästä on mukava jatkaa myös seuraaviin kausiin!

XCO- kokonaiskilpailun pisteet:

1. Olli Miettinen CC Picaro 450 p.
2. Antti Kuitto LrPy 420 p.
3. Jukka Vastaranta Continental 400 p.
4. Juha Kangaskokko CC Picaro 390 p.

2 kommenttia:

  1. Onnea XC-cupin voitosta. Tasaisesti olet läpi kauden ajanut hyviä sijoituksia, joten siinä mielessä ansaittu voitto cupista. Jatkossa olisi kiva lukea myös harjoittelustasi, jos se ei kovin salaista ole :) Ihan mielenkiintoista tietää, miten Suomen huipulla treenataan verrattuna tällaiseen omaksi ilokseen ajelijaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Harjoittelusta voin koittaa tulevan talven aikana jotain kirjoitella, kunhan treenit saadaan ensi kautta varten taas täysillä käyntiin.

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen