keskiviikko 26. elokuuta 2009

Kausi 2009

Kausi 2009 on mennyt tähän mennessä lähes tavoitteiden mukaisesti. Maastopyöräilyn SM-mitaleita on ollut tarjolla yksi ja rutiininomainen ajo elokuun puolivälissä Korsossa oikeutti pronssisen mitalin pokkaamisen. Tasaiset ajot ovat varmistaneet tällä hetkellä sen, että johdan XCO kokonaiscupia, kun 7/9 osakilpailuista on takana. Pisteiden linkit löytyvät oikealta "saavutuksien" alta.

Kesä on muutoinkin sujunut pyöräilyn saralla mukavasti. Olen jaksanut harjoitella kohtalaisesti, vaikka tietenkin työssäkäynti ja tiivis kisatahti on pakottanut pitämään tuntimääriä hieman haluttua matalemmalla. Talven harjoitukset ovat kuitenkin kantaneet kuntoa hienosti ja kauden kilpailuja on tähän mennessä kertynyt yli 15 kappaletta. Ilokseni olen todennut, että podiumeile pääsyprosentti on ollut reilusti yli 90 %. Näin ollen seuran tukijat ovat pääseet hyvin esille palkintojenjakojen yhteydessä.

Maantiepyöräilyn puolella pääsin heinäkuussa kisaamaan elämäni ensimmäisessä kisamuotoisessa aika-ajossa Punkaharjulla, jossa ajettiin Harjun Tempo. Samalla pääsin pokkaamaan ensimmäisen tempovoiton ja erityisesti mieltä lämmitti kansallisella mittapuulla kovan tempomiehen Mikko Kejon päänahka. Aika-ajon osalta mielenkiinto on herännyt kovempiekin kisojen suhteen. Tällä hetkellä en vain omista aika-ajokalustoa ja sellainen onkin nyt hakusessa.

Tästä eteenpäin kisat jatkuvat Marathon cupin osakilpailulla Nuuksiossa ensi viikonloppuna ja tuolla minulla on mahdollisuus varmistaa hyvä sijoitus myös marathon cupin kokonaiskilpailussa. Syyskuussa sitten ovat edessä pari kovaa XCM starttia ja lokakuun alussa odottavat kisakauden päättävät tiukat Cyclocrossin SM-kisat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen