maanantai 12. toukokuuta 2014

Huomenna 13.5.2014 KOH-I-NOOR-kauden avaus

Otsikossa oleellinen, eli kisakausi Hämeenlinnan Ahveniston moottoriradalla alkaa huomenna tiistaina Bianchi-cupin osakilpailuna. Minun kisapyörä on tällä kertaa aikamoinen ilmestys. Crossarilla mennään ja asensin siihen myynnissä olevat Cosmic Carbonet alle. 


Kävin tänään nopealla testilenkillä, koska takapakan ja ketjun yhteentoimivuus ei ollut taattua. Kiekkojen pakalla on ajettu alle 300km ja crossarin voimansiirto on jo yli 2,5 vuotta ajettua mallia. Tuulipuku päällä vedot eivät ketjua saaneet pomppimaan, joten uskaltanen kisaan huomenna tällä setupilla lähteä. Mitään menestystoiveita en itselleni huomiselle aseta, vaan koetan saada hyvän treenin ja jonkin verran pisteitä kesän Koh i noor-cuppia varten. Veikkaanpa, että sarjan seuraavassa kisassa uskallan asettaa jo normaalit tavoitteet kisaa ajatellen.

Jalat eivät ole oikein palautuneet menneen viikonlopun xcm-kisasta, mutta joskus kunnon kisat sytyttävät väsyneenkin miehen ihan hyvään iskuun. Ei auta kuin toivoa hyviä jalkoja, laatusydäntä ja isoja keuhkoja huomiseen kisaan. Sääennustukset lupailevat muuten ihan oikeaa sadetta Hämeeseen illaksi. Hurjimmat ennustukset ovat puhuneet jopa kaatosateista. Tämä ei ole Ahveniston radalla ihan optimaalisin tilanne, koska rata sisältää muutaman todella tiukan mutkan alamäissä. Toivotaan, että kaikki pysyy mutkissa ja muutenkin kisassa pystyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen