lauantai 15. syyskuuta 2012

XCM SM-kilpailut 16.9.2012 Hyvinkää - mestarit areenalla ennakko

Huomenna kilpaillaan kauden mtb maraton (XCM) Suomen mestaruudesta Hyvinkäällä. Poikkeuksellisen kilpailusta tekee rata, joka on todella nopea ja teknisesti helppo. Voidaan jopa puhua hiekkatieajon Suomen mestaruuskisasta.

Ehkäpä tästä syystä tai monien sattumuksien summana kilpailuun osallistuva joukko on kovempi kuin koskaan aikaisemmin. Erittelen tässä kilpailuun ennakkoon kovia kuskeja miesten sarjasta ja useat jäävät vielä nostamatta esille. Ajajat aakkosjärjestyksessä.

Halme Samuel (U23 XCO SM-hopeamitalisti 2012. Voimakas ajaja helpossa maastossa, tempotykki.)

Kananen Kimmo (Finlandia MTB voittaja 2012. Mitalisuosikki - Jäätävä tasamaan, ylämäkien ja kirien tykittäjä.)

Kangaskokko Juha (XCM SM pronssimies 2011. Mitalisuosikki - Kova ja kokenut SM-kisojen vakiomitalisti)

Lehtinen Sakari (XCO SM pronssimies 2012. Kotiradallaan ajava tekniikkataituri, saletisti nopea myös Kulomäessä.)

Miettinen Olli (Blogin kirjoittaja, vaipanvaihtaja, XCE SM-mestari 2012. Ikuinen altavastaaja ja minimaalinen yllätysmomentti.)

Niemi Jarkko (Maantie SM voittaja 2012. Tasamaan maantiejyrä, tämä rata voisi sopia Jarkolle..)

Ojala Henri (Kansallisten kisojen hallitsija kaikissa maastolajeissa 2010-2012. XCE hopeamitalisti 2012. Mitalisuosikki - Myös tällä helpolla radalla, vaikka ei tunne varmasti oloaan kotoisaksi hiekkatiellä.)

Pökälä Samuel (U23 XCO SM voittaja, Paritempo SM voittaja 2012. Mitalisuosikki - Voimakkaana kuskina, jolla ei ole heikkouksia missään. Harhaan ajaessaan löytää varmasti takaisin reitille.)

Repo Valtteri (XCO SM hopeamitalisti 2012. Mitalisuosikki - monipuolinen helppojen ratojen erikoismies.)

Rossi Jussi (XCO SM voittaja 2012, XCM hallitseva mestari. Mitalisuosikki - Monipuolinen ja voimakas kuski kaikenlaisessa maastossa ilman heikkouksia.)

Sohkanen Simo (XCM 2012 cupin johtaja. Suosikki - teknisten ratojen erikoismies, joka ei ehkä ihan ole kotonaan hiekkatiepeesailussa.)

Tiainen Sami (Kortteli SM-mestari 2012, CC SM voittaja 2011. Mitalisuosikki - Voimakas, sitkeä ja nopea kuski helpoille radoille ja ylämäkiin. Jaksaa varmasti maaliin saakka, jos pääsee porukasta irti.)

Vastaranta Jukka (XCM EM hopeamitalisti 2011, Voittajasuosikki - Maailmanluokan XCM ajajana ylivoimainen suosikki.)

Veikkanen Jussi (Suomen ainoa miespuolinen pyöräilyedustaja Lontoossa 2012. Mitalisuosikki - vahva ajaja, joka maantiepyöräilyurastaan huolimatta on kova maastossa. Ehkäpä Jukan kovin haastaja sunnuntaina.)

Tässä siis 14 kuskia, jotka ilmoittautumislistalla nousivat sekunnissa silmiin. Todella kovaa porukkaa ja vielä tällaisella radalla, jos pienillä kuntoeroilla on todella vaikea tehdä ratkaisuja. Huh huh, millainen kisa tulossa!

2 kommenttia:

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen