a.) Minä päivänä Olli kirjoitti tämän blogin ensimmäisen blogitekstin?
b.) Mikä oli ensimmäisen blogitekstin viimeinen lause?

2.) Olli osti vuonna 1997 ensimmäisen oikean maastopyöränsä
a.) Kerropa pyörän merkki ja malli?
b.) Minkä kilpailun Olli ajoi ensimmäisenä kisanaan – vuosihan oli tuo samainen 1997?

3.) Ensimmäinen yleisen sarjan SM-mitali
a.) Missä (paikkakunta), missä lajissa ja minä vuonna Olli voitti ensimmäisen yleisen sarjan SM-mitalinsa?
b.) Ketkä olivat maalissa ensimmäisenä ”onnittelemassa”?

4.) Olli on jo kohtalaisen kokenut Tahkon kiertäjä
a.) Monta kertaa Olli on kaikkiaan ajanut Tahkon 60km lenkin?
b.) Mikä on ollut tähän mennessä huonoin Ollin kellottama aika 60km kierrokselle?

5.) Blogissa on esiintynyt silloin tällöin eräs naukuva nelijalkainen
a.) Kuka tai mikä onkaan kyseessä?
b.) Kerro yksi paikka, jossa kyseinen otus blogissa esitetyissä kuvissa poseeraa?

6.) Vuonna 2011 Olli pohti pyörävalintaa Tahkon 120km lenkille
a.) Mitkä pyörät Olli uhkasi ottaa mukaansa, jos päätöstä täysjouston ja 29er:in välillä ei olisi parin viikon sisällä alkanut syntymään?
b.) Missä vaiheessa 120km matkalla kilpailu ratkesi ja Olli jatkoi maaliin soolona?