tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tahko MTB 2016 - Olmin lupaus


Jos asiat vain minusta ovat kiinni. Minä Olmi, joka liiton MTB:n kanssa solmi. Lupaan ja vannon. Kautta Granden kiven, kautta Kinahmin kannon. Vuonna 2016, heinäkuun ensimmäisenä lauantaina..

Olen kykynevä polkemaan riittävällä voimalla kokonaiset 2,5 tuntia. Päästämättä selkääni lukkoon. Ajamatta pieniä reisiäni tukkoon. Nöyränä poikana kaikkeni annan. Selkä suorana Olmin nimeä kannan.

Jos joku kysyy, niin Olmi alussa kärkiporukassa pysyy. Muorinmäkeen kovan tsempin haen, ekana ehkä, nään Kinahmi1:sen laen. Kinahmintiellä saa isosti päästää, ota Kusti mukaan, niin reidessä säästää. Kuin liukuportaat kiipeen taivaanraput, kysyy muut: warum sind meine legs kaput? Vauhdilla matkaa taitan, en hyydy, Varpaisjärventielle mittariin viiskymppii laitan. Tää on vain yksi kiekka, niin pöllyää hurjasti Tuulivaaran hiekka.

Pysyy ehjänä Rose, on renkaan alla vaikka millainen sose. Rahasmäestä enää kymppi maaliin, lisää vauhtii, tarttua saat illalla pokaaliin. Vielä loppuun isompaa pattia, El Grande, siin kaikki peliin, tilauksessa minimissä 400 wattia! Hyvällä jalalla kirit Piazzan eteen, oli nää askelmerkit piirretty jo vuotta aiemmin Syvärin veteen. Illalla ilo, Olmi is back, jylläs tuttu teho ja painokilo.

Vuoden päästä nähdään!


4 kommenttia:

  1. Hyvä riimi ,tolla jossei millä pääsee korkeimmalle pallille. Mut on ennen sitä muutama noro hikeä vuotava . Tzemppii

    VastaaPoista
  2. Olet Olmi sen arvoinen!! Tsemppii!! T: Miia-Maria

    VastaaPoista

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen