lauantai 3. joulukuuta 2011

3. joulukuuta - nurmikko vihertää

Tänään oli erittäin komea syyspäivä. Aurinko paistoi ja pelloilla nurmikko oli mukavalla vihreällä oraalla. Hetkinen.. joulukuun kolmas päivä - mitä ihmettä?

Niin se vain on. Leuto marraskuu on tehnyt tehtävänsä ja ainakin täällä Hämeessä luonto on hyvin syksyisessä kunnossa. Ei paljon komeampaa lenkkisäätä voisi Suomessa tähän aikaa pyöräilyn näkökulmasta toivakaan. Tiet olivat rutikuivat pitkästä aikaa ja aurinko paisteli komeasti koko lenkin ajan. Ainoastaan kertaalleen fillari haki hieman uutta linjaa jäätyneen vesilamingon ylityksessä mutkassa. Kaiken lisäksi repäisin oikein kunnolla ja pakkasin tänään mukaani juhlallisesti puoli litraa urheilujuomaa. Rasvat antavat energiaa jo ihan kohtalaisesti, joten nyt pienen lisäenergian ja nesteen nauttiminen pitemmillä lenkeillä on paikallaan.

Päivän saldo 85 kilometriä aurinkoisia teitä ympäriinsä. Ajoaikaa kului tasan kolme tuntia.

Sään puolesta kyllä toivoisi jo talven saapumista. Hiihto ja erityisesti perinteisen tasatyöntö säästäisi jalkoja viikon rasituksilta ja tuntimäärä olisi helpompi pitää korkeampina. Fillarilenkkien perään heitetyt reilun tunnin "palauttavat" juoksulenkit eivät ole oikein toimineet tarkoitetulla tavalla. Pitäisiköhän hakea vielä kajakki talvisäilöstä ja lähteä melomaan Vanajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maltatko vielä kirjata kuvan tekstin, niin tiedän sinun olevan ihminen